TERRUS CVT

SNAŽAN, SNAŽNIJI, TERRUS

Naši su inženjeri uložili izvanredne vještine kako bi izgradili traktor koji doista ima ono što je potrebno za postizanje vrhunskih performansi. Ishod: Terrus CVT, nova perjanica STEYR-a.

TERRUS CVT

Postoji izbor od tri modela, opremljenih iznimno učinkovitim i pouzdanim ECOTECH motorima, od 250 KS do 300 KS. S njegovim idealnim omjerom snage i težine, Terrus CVT predodređen je za brze transportne poslove, kao i za teške radove na terenu. Ovaj, naš najsnažniji traktor, također ima i druge prednosti – posebice iznimne razine udobnosti: prednja osovina, te luksuzna i iznimno mirna kabina omogućuju opuštenu radnu atmosferu. Također za naglasiti, najnovije tehnologije, kao što su S-TECH, S-GUIDE, ISOBUS III i Easy-Tronic II, kao i S-Fleet. Gigantska snaga isporučena – novi TERRUS CVT.

KABINA

Terrus CVT kabina nudi radno okruženje na koje se možete potpuno pouzdati u svim situacijama: niska razina buke od samo 69 dB (A), ergonomski prilagođena sjedala i upravljač, fino podesiva klima uređaj i naš sofisticirani sustav ovjesa i osvjetljenja jamče maksimalnu udobnost.

PANORAMSKI POGLED

Sa svojom panoramskom kabinom s velikim prozorima, krovnim prozorom s visokim vidljivošću i prednjim vjetrobranskim staklom iz jednog komada, imate savršenu i neograničenu vidljivost cijelog vozila. Paket LED radnih svjetla osigurava visoku vidljivost čak i nakon što je pala noć.

MOTOR

Elektronski upravljani dizelski motori u Terrus CVT modelima imaju nominalni raspon performansi od 271 do 300 KS. Turbocharger s promjenjivom geometrijom donosi brzi odaziv i veliku snagu čak i pri malim brojevima okretaja motora.

MJENJAČ

Sve se uvijek kreće glatko s kontinuirano varijabilnim prijenosnim dizajnom (CVT). Inteligentno djelovanje hidrauličnih i mehaničkih komponenti osigurava uštedu, bez potrebe za dodjelom snage. Kontinuirano varijabilni omjer omogućuje vam bezbrižan pristup svakom zadatku.

PTO

PTO na seriji Terrus CVT prenosi snagu motora na maksimalnu razinu učinkovitosti. Stražnji PTO s 4 stupnja brzine i dodatni prednja PTO sa 2 brzine isporučuju svoju nazivnu brzinu od 1000 o/min čak i pri brzinama motora do 1853 o/min.

HIDRAULIKA

Naš hidraulički sustav temelji se na aksijalnoj pumpi promjenjivog pritiska s promjenom brzine do 223 l/min. Beskonačno promjenjiva postavka brzine protoka do 8 pojedinačnih potrošača pouzdano osigurava da je odgovarajuća količina tekućine dostupna svugdje u isto vrijeme. To jamči odličan rad cijelog radnog hidrauličkog sustava.

ISKUSTVO VOZAČA

Terrus CVT: Suvremeni način vožnje traktorom. Svi modeli pružaju uvjerenje svojim reaktivnim sustavom upravljanja i visokim nosivostima, koji dosežu do 5500 kg. SvI su opremljenI mokrim dvostrukim disk kočnicama (4 disk kočnice na stražnjoj osovini). Konkretno u teškom transportu, ti HD diskovi, koji su otporniji na habanje, daju duži vijek trajanja. Savršena suradnja svih komponenti osigurava jedinstveno iskustvo vozača nove generacije.

Ultimativna preciznost, veća kontrola

APSOLUTNA PRECIZNOST

Automatski DGPS-ov sustav upravljanja S-Guide radi na krajnjim standardima preciznosti. To jamči paralelno navođenje pri radu na ravnom tlu i krivinama. Uz točnost do 2,5 cm (RTK+), nema rizika od preklapanja ili praznina čak i pod teškim tlom ili vremenskim uvjetima, uključujući kada radi u mraku ili slabom svjetlu. Kao i GPS, koriste se i signali s GLONASS satelita. Da bi se postigla najviša razina preciznosti, ti satelitski signali automatski se fino podešavaju pomoću podataka o korekciji s zemaljske postaje putem mobilne bežične mreže.

INDIVIDUALNA RJEŠENJA 

Postoje razne varijante opreme S-Tech s različitim stupnjevima preciznosti. Od jednostavnog rješenja za naknadnu ugradnju s EZ pilotom GPS baze do integriranog i potpuno opremljenog S-Gidea s S-Tech 700 touchscreen monitora koji može biti premješten između različitih vozila na vašoj farmi. Samo se obratite svom STEYR savjetniku o svojim zahtjevima. Zajedno s vama, vaš prodavač će pronaći S-TECH rješenje koje savršeno odgovara vašim željama.

LINIJSKA PRECIZNOST

Sa standardnom tehnologijom xFill dostupnoj kao standard u svim RTK+ rješenjima, mogu se premostiti gubitci signala u trajanju do 20 minuta.

STEYR S-FLEET TELEMATICS RJEŠENJA

Ovaj sustav omogućava u stvarnom vremenu da poziva operativne podatke iz vaših vozila putem bežične mreže. To omogućuje menadžerima strojnih flota da ostanu u kontaktu sa svojim strojevima i vozačima i slanje i primanje podataka u realnom vremenu. To povećava produktivnost i olakšava optimalnu organizaciju flote.

Fotografije

Brošura