Agronom stočna hrana

Naš cilj je unapređenje procesa zdravog rasta od stočne hrane preko životinje do čovjeka. Tim putem koračamo dosljedno pomoću dokazanih i inovativnih rješenja. Naš strukturirani portfelj usluga dokazuje svoju podobnost već preko 40 godina u praksi.  Nudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda koji su specijalno usmjereni na potrebe naših kupaca. Mineralna stočna hrana, mliječne zamjenice, dopunska stočna hrana, specijalna stočna hrana i sredstva za siliranje odlikuju se visokoučinkovitim sastojcima. Ugrađeni su u znanstveno utemeljene koncepte hranidbe životinja. Osim toga, nudimo brojne dodatne proizvode i usluge za hranidbu stoke koji su se dokazali u praksi kao i profesionalno vođenje gospodarstva. 

Najbolji izbor

Trebate pomoć ?

Naš je tim pažljivo odabran zbog razumijevanja vrsti robe, procesa i strasti prema poslu. Bilo da pregledavate našu stranicu ili posjećujete našu trgovinu, uvijek smo voljni podijeliti naše duboko znanje i razumijevanje naših proizvođača i njihovog zanata.

Najčešća pitanja pokrivena su u našim često postavljanim pitanjima. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati nas ispunjavanjem ovog obrasca ili pozivom našem timu za korisničku podršku na 034/246-098.

  Uprava

  Industrjska 47,
  34000 Požega

  Radno vrijeme

  Ponedjeljka – Petka
  7 – 15h

  Telefon

  034 246 098

  Email

  info@agronom.hr

  Pratite nas
  VRH