Za velike prostore

Može učinkovito kositi velike površine.

Kosi sve

Možete se okretati oko svoje osi bez tragova okretanja i bez ostavljanja nepokošenih površina.

Moćan stroj, stvoren da traje

Kosilica stvorena za produžen vijek trajanja i učinkovite rezultate, a odlikuje ju sašija od velike čelične cijevi i snažan motor.

Kosilice s okretom na mjestu

Zajedno s širokim reznim kućištem, velikom brzinom košnje i mogućnošću okreta oko vlastite osi, kosilice s okretom na mjestu marke Husqvarna pridonijet će profesionalnim rezultatima čak i ako imate velike zahtjeve koji se tiču efikasnosti, brzine i jednostavnosti.

Sustav upravljanja s okretom na mjestu znači upravo to! Hidraulični pogonski kotači funkcioniraju zasebno i osiguravaju da vaša kosilica preciznim manevriranjem omogućava okretanje oko vlastite osi, bez da iza sebe ostavlja nepokošenu površinu.

Zahvaljujući platformi izoliranoj od vibracija, Husqvarna kosilice s okretom na mjestu pružit će vam ugodnu vožnju. Gumeni izolatori ostavljaju ruke, tijelo i noge odvojenima od okvira, što rezultira boljom ergonomijom, ali i manjim umorom tijekom rada. Robustan sustav podizanja reznog kućišta s pedalama omogućava lagano upravljanje vašim strojem.

Težak i naporan rad znači povećan pritisak na vaš stroj. Budući da su naše kosilice s okretom na mjestu dizajnirane paralelno s našim komercijalnim modelima, izrađene su s ciljem veće izdržljivosti, s velikom šasijom od čeličnih cijevi i snažnim motorima. Otvoren dizajn omogućuje i prikladnije servisiranje uz smanjenje nakupljanja otpadaka. Uz sve navedeno, vaša kosilica će trajati mnogo godina.

Kosilice s okretom na mjestu marke Husqvarne imaju nizak centar gravitacije, što im omogućuje odlično prianjanje i stabilnost čak i kada je površina gruba i neravna. Veliki, široki stražnji kotači stavljaju manje pritiska na površinu travnjaka, što znači da će manje polagati vašu travu i omogućit će pristup čak i najzahtjevnijim dijelovima. Učinkovit sustav hlađenja omogućit će kosilici da radi na optimalnoj temperaturi duže vrijeme – čak i za vrijeme najtoplijih dana.

ZNAČAJKE

Želite pogledati pobliže? Saznajte više o proizvodu pregledom dizajna i značajki.

Sistem okretanja na mjestu

Samostalan, hidraulički pogon na 4 kotača pruža preciznu upravljivost i omogućava kosilici da se okreće oko svoje osi bez radijusa okretanja.

Platforma izolirana od vibracija

Gumeni izolatori ostavljaju ruke, tijelo i noge van okvira, što znači manje zamora tijekom rada.

Podizanje kućišta pedalom

Robusan sistem podizanja kućišta pedalom omogućuje brzu reakciju bez ruku.

Šasija za komercijalne uvjete rada

Kućište je izrađeno od 2″x 3″ čelične cijevi kako bi dobilo vrhunsku čvrstoću i izdržljivost. Otvoreni dizajn omogućuje i prikladnije servisiranje i smanjenje nakupljanja ostataka pokošene trave.

Za Profesionalce

Profesionalne Zero Turn kosilice pružaju performanse, produktivnost i udobnost na komercijalnoj razini. Čelični okviri za teške radne uvjete i profesionalan hidraulički sustav samo su dvije od mnogih značajki koje će vam pružiti vrhunsko iskustvo košnje.

Z560X

Proizvođač motora Briggs & Stratton Integrated parking system
Širina košnje 152 cm Podesivo sjedalo
Metode košnje Sakupljanje / Usitnjavanje / Izbacivanje sa strane Rear engine guard
Zapremina cilindra 810 cm³ Premium suspension seat

Za Zemljoposjednike

Ova kategorija Zero Turn kosilica namijenjena je za privatne zemljoposjednike sa manjim i srednje velikim terenima, a koji žele svoj posao obaviti brzo, jednostavno – uz odlične rezultate košnje! Ovi modeli su kompaktni, ali bez ugrožavanja performansi i nude izvrsnu upravljivost i učinkovitost. S ovim modelima uživat ćete u košnji!

Z242F

Proizvođač motora Briggs & Stratton ClearCut™ rezno kućište
Širina košnje 107cm Prijenos bez održavanja
Metode košnje Sakupljanje / Usitnjavanje / Izbacivanje sa strane Robusni okvir i kotači
Zapremina cilindra 724 cm³ Prikladno podešavanje