*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Uljana repica

Uljana repica je industrijska biljka. Uzgaja se radi sjemena koje sadrži oko 40% ulja i 20% bjelančevina. Ulje iz sjemenki koristi se za proizvodnju prehrambenog ulja, ali i biodizela. 

Memori uljana repica agronom

MEMORI

MEMORI je nova uljana repica sa srednje ranom zrelosti i visokim prinosom zrna. Odlikuje ju velika tolerantnost na bolesti. MEMORI pokazuje visoku regeneracijsku moć lisne rozete na početku vegetacije i brz rast u proljeće. Biljka je u kasnijoj fazi niža i vrlo stabilna. Izvanredan uspjeh uzgoja je došao do izražaja s MEMORI zbog toga što ne dolazi do pucanja mahune tijekom dozrijevanja.

 • sklop 45-60 zrna/m2
 • iznimna tolerantnost na bolesti
 • intezivna regeneracijska moć
 • vrijeme sjetve: od 25. kolovoza do 20. studenog
Sidoni uljana repica agronom

SIDONI

SIDONI je registriran kao hibrid uljane repice sa natprosječnim prinosima. Osim izvanrednog prinosa zrna i ulja SIDONI preporučamo za proizvodnju i u sušnim uvjetima, brzi početni porast i rano vrijeme dozrevenja.

 • iznimno dobra tolerancija na zimu i brzi početak vegetacije u proljeće
 • iznimna tolerantnost na bolesti
 • tolerancija na sušu
 • vrijeme sjetve: od 25. kolovoza do 20. studenog

Trebate pomoć ?

Naš je tim pažljivo odabran zbog razumijevanja vrsti robe, procesa i strasti prema poslu. Bilo da pregledavate našu stranicu ili posjećujete našu trgovinu, uvijek smo voljni podijeliti naše duboko znanje i razumijevanje naših proizvođača i njihovog zanata.

Najčešća pitanja pokrivena su u našim često postavljanim pitanjima. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati nas ispunjavanjem ovog obrasca ili pozivom našem timu za korisničku podršku na 034/246-098.

  Uprava

  Industrjska 47,
  34000 Požega

  Radno vrijeme

  Ponedjeljka – Petka
  7 – 15h

  Telefon

  034 246 098

  Email

  info@agronom.hr

  Pratite nas
  VRH

  Košarica 0