Originalni rezervni dijelovi

Idealno rješenje za svaki stroj. Mreža Case IH Parts nudi vam širok raspon rješenja za povećanje produktivnosti na terenu i kontrolu troškova održavanja tijekom cijelog životnog ciklusa vaših strojeva. Bez obzira na dob ili model, možete računati na vrhunske kvalitetne dijelove dizajnirane posebno za vaš Case IH stroj, uz pažljivu uslugu zahvaljujući stručnim tehničarima koji poznaju vaše strojeve i slušaju vaše potrebe. Uvijek biste trebali očekivati najbolje operativne performanse od vašeg stroja, u najsigurnijim uvjetima. Nema boljeg načina postizanja tog cilja nego prilagodbom originalnih zamjenskih dijelova, napravljenih posebno za vaš stroj, ispunjavanjem stroge smjernice za kvalitetu i testiranjem do granice, nudeći pouzdanost i izdržljivost uz izvanrednu vrijednost za novac.

VODITELJ REZERVNIH DIJELOVA
Tomislav Knežević

Mob: 099/528-4685
E-mail: tomislav.knezevic@agronom.hr

AKUMULATORI

SIGURNA POLJOPRIVREDA s napunjenom i pouzdanom baterijom.

REMENJE

Case IH remenje je superiornije od standardnih remenja koji se isporučuju u postprodaji, zahvaljujući originalnom dizajnu naših inženjerskih timova koji udovoljavaju standardima svakog tipa stroja i osiguravaju Vam vrhunske performanse.

LEŽAJEVI

Ležajevi su veze između pokretnih dijelova vašeg stroja, omogućujući mu da ispuni svaku od njegovih funkcija. Bitno je minimizirati trenje između pokretnih dijelova, poboljšavajući ukupnu učinkovitost, pouzdanost, trajnost i performanse.

ZRAČNI FILTERI

Čistoća zraka od presudne je važnosti za vaš motor kako bi uvijek pružio maksimalne performanse na terenu i pružio Vam najviši standard udobnosti u kabini.

FILTERI GORIVA

Case IH originalni filtri za gorivo dizajnirani su kako bi zaštitili i poboljšali učinkovitost sustava za ubrizgavanje. Posebno prilagođeni vašem motoru, filteri uklanjaju najmanje čestica kako bi osigurali da vaše gorivo zadržava cirkulaciju i da duže ostaje čisto.

SVJETLA I ŽARULJE

Dok ste u polju noću, optimalna vidljivost ključna je za povećanje produktivnosti i sigurnost. Prava Case IH svjetla i žarulje jedini su koji vam garantiraju savršenu rasvjetu i vidljivost u svakom trenutku.

PRESVLAKE ZA SJEDALA I PODNE PROSTIRKE

Bez obzira da li želite zaštititi kabinu ili poboljšati udobnost tijekom rada iza upravljača, presvlake za sjedala i podne prostirke Case IH uvijek će odgovarati vašim potrebama i prilagoditi se vašem stroju.

PUMPE

Case IH originalne pumpe su najbolje rješenje za upravljanje gorivom vašeg stroja. Samo original će stati na sve vaše strojeve, osiguravajući vam sigurnost, performanse i pouzdanost.

C

Logistika

Uvijek uz Vas – U Case IH-u znamo koliko je ključno vrijeme kada govorimo o poljoprivredi. Kako bi ograničili zastoje i jamčili maksimalne performanse, nastavljamo ulagati u rastuću mrežu skladišta rezervnih dijelova i logističkih usluga; tako da vama i vašim strojevima možemo isporučiti samo najvišu kvalitetu rezervnih dijelova i logistike.

Uvijek korak ispred

Žetva je kulminirajući trenutak poljoprivredne godine. To je plod mjeseci teškog rada i pripreme za vas i vaše partnere u tvrtki Case IH.

Da biste bili što produktivniji s minimalnim stankama, planiranje je neophodno. I kod Case IH-a, skladištenje svih potrebnih dijelova za berbu započinje već u rujnu, odnosno čim završi prethodna žetva.

Idite naprijed uz Maxservice

Povežite se s Case IH SERVIS TEAM-om 24 sata dnevno preko posebne linije za pomoć kako biste imali upravo ono što vam je potrebno i najbrži popravak vašeg stroja.
Uz MAXSERVICE nikada nećete biti sami.

Brošura