*OBAVIJEST ZA POTROŠAČE - Povlačenje proizvoda - VIŠE>>.

Rezervni dijelovi

Idealno rješenje za svaki stroj. Mreža Case IH Parts nudi vam širok raspon rješenja za povećanje produktivnosti na terenu i kontrolu troškova održavanja tijekom cijelog životnog ciklusa vaših strojeva. Bez obzira na dob ili model, možete računati na vrhunske kvalitetne dijelove dizajnirane posebno za vaš Case IH stroj, uz pažljivu uslugu zahvaljujući stručnim tehničarima koji poznaju vaše strojeve i slušaju vaše potrebe. Uvijek biste trebali očekivati najbolje operativne performanse od vašeg stroja, u najsigurnijim uvjetima. Nema boljeg načina postizanja tog cilja nego prilagodbom originalnih zamjenskih dijelova, napravljenih posebno za vaš stroj, ispunjavanjem stroge smjernice za kvalitetu i testiranjem do granice, nudeći pouzdanost i izdržljivost uz izvanrednu vrijednost za novac.

ORIGINAL REZERVNI DIJELOVI

Samo najbolje

Logistika

Uvijek uz Vas – U Case IH-u znamo koliko je ključno vrijeme kada govorimo o poljoprivredi. Kako bi ograničili zastoje i jamčili maksimalne performanse, nastavljamo ulagati u rastuću mrežu skladišta rezervnih dijelova i logističkih usluga; tako da vama i vašim strojevima možemo isporučiti samo najvišu kvalitetu rezervnih dijelova i logistike.

ODRŽIVOST

Uvijek korak ispred

Žetva je kulminirajući trenutak poljoprivredne godine. To je plod mjeseci teškog rada i pripreme za vas i vaše partnere u tvrtki Case IH.

Da biste bili što produktivniji s minimalnim stankama, planiranje je neophodno. I kod Case IH-a, skladištenje svih potrebnih dijelova za berbu započinje već u rujnu, odnosno čim završi prethodna žetva.

Idite naprijed uz naš servis

Povežite se s Case IH SERVIS TEAM-om 24 sata dnevno preko posebne linije za pomoć kako biste imali upravo ono što vam je potrebno i najbrži popravak vašeg stroja.
Uz MAXSERVICE nikada nećete biti sami.

Rezervni dijelovi

AKUMULATORI

REMENJE 

LEŽAJEVI

FILTERI

PUMPE

SVJETLA I ŽARULJE

Pratite nas
VRH