Servis

Naš servis u službi Vama

Od prvih faza razvoja svakog modela razmišljamo o tome kako najbolje pružiti usluge održavanja i popravaka vašeg Case IH proizvoda, a najnovije ideje iz svijeta poljoprivredne mehanizacije i dalje će biti od značaja čak i nakon što vam je stroj isporučen. Naši inženjeri stalno su u kontaktu s tržištem i mogu implementirati najnovije tehnologije kada se servisiraju vaš traktor, kombajn ili balirka. Također se obvezujemo na smanjenje troškova i vremena koje bi vaš stroj proveo u radionici.

Ugovor o održavanju

Ugovor o održavanju daje transparentan pred-planirani program održavanja. Redovno planirano održavanje od strane obučenog Case IH servisera poboljšat će pouzdanost, produžiti život Case IH stroja i povećati preostalu vrijednost.

Produženo jamstvo

Produženo jamstvo štiti od neočekivanih troškova popravka i može se prilagoditi specifičnim potrebama. U kombinaciji s ugovorom o održavanju nudi kompletan trošak vlasničkog paketa.

Tehnička podrška

​​Case IH tehnička podrška osigurava brz i efikasan popravak uz najbolju kvalitetu.

Servisni tehničari

Case IH servisni tehničar je vaša ruka za pomoć. Zna što treba učiniti! Tehničar je potpuno osposobljen za proizvode tvrtke Case IH i najnovije servisno znanje.

MAXSERVIS

​24/7 Case IH hotline je vaš izravni kontakt, odgovaramo na pitanja kupaca, dajemo povratne informacije, zaprimamo eventualne pritužbe, te  pomažemo u izvanrednim situacijama kako biste se neometano mogli baviti poljoprivredom.

MAXSERVIS – premium servis za prioritetnu pomoć

Vaš rad ne može čekati, te kako bi vam pomogli u ispunjavanju vaših ciljeva, Case IH se zalaže za pružanje najkvalitetnije usluge nakon prodaje preko Agronoma d.o.o., jedinog ovlaštenog servisnog centra. Za odgovor na vaš zahtjev, 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu, postoji samo jedna stvar – pitajte članove servisnog tima na MAXSERVIS. Razgovarat ćete s visoko osposobljenim stručnjacima, posvećenim pružanju vrhunske kvalitete usluge vama.

  • Pristup dijelovima koje ne možete pronaći nigdje drugdje
  • Više pomoći kada imate najviše posla u godini
  • Sve informacije kod vašeg najbližeg  Case IH zastupnika

Telefon: +385 34 421 541
e-mail: servis@agronom.hr

MAXSERVIS – vrhunska usluga SERVICETEAM – uvijek smo spremni za vas, cijelo vrijeme, cijelu godinu. Izravna isporuka kada i gdje vam je potrebna. Dobivate najveći prioritet tijekom sezone, jer vaše žetve ne mogu čekati.