*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Servis traktora i poljoprivredne mehanizacije

servis agronom

Naš servis u službi Vama

Od prvih faza razvoja svakog modela razmišljamo o tome kako najbolje pružiti usluge održavanja i popravaka vašeg Case IH proizvoda, a najnovije ideje iz svijeta poljoprivredne mehanizacije i dalje će biti od značaja čak i nakon što vam je stroj isporučen. Naši inženjeri stalno su u kontaktu s tržištem i mogu implementirati najnovije tehnologije kada se servisiraju vaš traktor, kombajn ili balirka. Također se obvezujemo na smanjenje troškova i vremena koje bi vaš stroj proveo u radionici.

Servis

24/7 Case IH hotline je vaš izravni kontakt, odgovaramo na pitanja kupaca, dajemo povratne informacije, zaprimamo eventualne pritužbe, te pomažemo u izvanrednim situacijama kako biste se neometano mogli baviti poljoprivredom.

Ugovor o održavanju

Ugovor o održavanju daje transparentan pred-planirani program održavanja. Redovno planirano održavanje od strane obučenog Case IH servisera poboljšat će pouzdanost, produžiti život Case IH stroja i povećati preostalu vrijednost.

Servisni tehničari

Case IH servisni tehničar je vaša ruka za pomoć. Zna što treba učiniti! Tehničar je potpuno osposobljen za proizvode tvrtke Case IH i najnovije servisno znanje.

Produženo jamstvo

Produženo jamstvo štiti od neočekivanih troškova popravka i može se prilagoditi specifičnim potrebama. U kombinaciji s ugovorom o održavanju nudi kompletan trošak vlasničkog paketa.

PSC Požega

Osječka 66a,
34000 Požega

Kontakt:
Ivan Kamenčak
099/528 – 4685
ivan.kamencak@agronom.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 7:00h  – 15:00h
Subota: 7:00 – 13:00h

PSC Đakovo

Nikole Tesle 40,
31400 Đakovo

Kontakt:
Toni Karas
099/303-4966
toni.karas@agronom.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 7:00h  – 15:00h
Subota: 7:00 – 13:00h

djakovo case ih

Kako Vam možemo pomoći ?

Vaš rad ne može čekati, te kako bi vam pomogli u ispunjavanju vaših ciljeva, Case IH se zalaže za pružanje najkvalitetnije usluge nakon prodaje preko Agronoma d.o.o., jedinog ovlaštenog servisnog centra. Za odgovor na vaš zahtjev, 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu, postoji samo jedna stvar – pitajte članove servisnog tima na MAXSERVIS. Razgovarat ćete s visoko osposobljenim stručnjacima, posvećenim pružanju vrhunske kvalitete usluge vama.

  • Pristup dijelovima koje ne možete pronaći nigdje drugdje
  • Više pomoći kada imate najviše posla u godini
  • Sve informacije kod vašeg najbližeg  Case IH zastupnika

Voditelj servisa

Ivan Kamenčak
099/264-8006
ivan.kamencak@agronom.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 7:00h  – 15:00h
Subota: 7:00 – 13:00h

Adresa

Agronom – Mehanizacija
Osječka 66a, 
34000 Požega 

    Pratite nas
    VRH