*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

MAXXUM - Čini poljoprivredu jednostavijom.

Maxxum je odavno naziv kojim se mjere traktori srednje veličine, a riječ je o modelima koji su okretni, štedljivi, jaki i pouzdani. Sada postoji još širi izbor specifikacija modela za odabir, pružajući vam više vrsta prijenosa koji će odgovarati upravo zahtjevima vašeg poslovanja.

maxxum case agronom
5 MODELA OD 116 DO 145 KS

MAXXUM

Standardni Maxxum modeli mogu biti traktori sa osnovnom opremom, no opremljeni su specifikacijom koja je sveobuhvatna po bilo kojoj mjeri, uz pravu razinu tehnologije koja odgovara današnjim zahtjevima. Oni imaju koristi od ActiveDrive 4 mjenjača s 16F/16R 40 km/h četiri brzine powershift.

5 MODELA OD 116 DO 145 KS

MAXXUM Multicontroller

Maxxum Multicontroller modeli čine traktor i operatora produktivnijim, zahvaljujući zaštitnom znaku Case IH Multicontroller. A sada, s novim 24W/24R ActiveDrive 8 osam brzina prijenosa powershift, koji ima automatsko mijenjanje, Maxxum Multicontroller modeli su još lakši za rukovanje.

5 MODELA OD 116 DO 145 KS

MAXXUM CVX

Case IH CVXDrive mjenjač, dostupan na Maxxum modelu od 116-145ks, odgovara svim korisnicima, od redovnog osoblja do povremenih vozača. I s novim modelima od 175 KS (max) motorom sa 6 cilindara modela Maxxum 150 CVX , sada postoji izbor modela s četiri ili šest cilindara na ovoj razini snage.

Sve je u detaljima

Traktori serije Case IH Maxxum® kombiniraju učinkovitu snagu s praktičnošću rukovatelja. Pokretani FPT motorima, ovi višenamjenski radni traktori pružaju povećanu produktivnost, performanse i učinkovitost goriva kako bi vaš rad tekao glatko.

Maxxum agronom

Trebate pomoć ?

Naš je tim pažljivo odabran zbog razumijevanja vrsti robe, procesa i strasti prema poslu. Bilo da pregledavate našu stranicu ili posjećujete našu trgovinu, uvijek smo voljni podijeliti naše duboko znanje i razumijevanje naših proizvođača i njihovog zanata.

Najčešća pitanja pokrivena su u našim često postavljanim pitanjima. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati nas ispunjavanjem ovog obrasca ili pozivom našem timu za korisničku podršku na 034/246-098.

  Uprava

  Industrijska 47,
  34000 Požega

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak – Petak
  7 – 15h

  Telefon

  034 421 541

  Email

  info@agronom.hr

  Pratite nas
  VRH