*OBAVIJEST ZA POTROŠAČE - Povlačenje proizvoda - VIŠE>>.

FARMALL - Svestrani traktor tokom cijele godine

Ime Farmall duboko je ukorijenjeno u povijesti Case IH, s prvim moćnim i svestranim traktorima koji nose legendarnu marku proizvedenu 1923. godine. Današnji Farmallovi traktori dijele naglasak dizajna njihovih predaka na manevriranje, kompaktne dimenzije, jednostavnost rada i izvrstan omjer snage i težine, stvarajući liniju traktora sposobnih za veliki raspon zadataka. 

Robusni i pouzdani, ti traktori osmišljeni su da preuzmu opće dužnosti na poljoprivrednim gospodarstvima, teške zadatke u radu na stočnim farmama i svakodnevne poljoprivredne poslove. Bez obzira na to radi li s montiranim strojevima, opremi za vuču, s utovarivačem ili s prijevoznim sredstvima, svestrani Farmall traktori opravdavaju ugled poznatog imena Farmall.

Farmall agronom
7 MODELA OD 58 TO 114 KS

FARMALL C

Traktori Case IH Farmall C definiraju svestranost, kompaktan dizajn, te motor i mjenjač koji pruža više od očekivanog. To je tajna njihove sposobnosti, da se lako prebacuju s manjeg posla u domaćinstvu jednog trenutka, na obavljanje posla u polju cijeli dan sljedećeg trenutka. Podjednako, kako kod kuće na travnjacima i stočarskim farmama, tako i specijaliziranim poduzećima za peradarstvo, povrtlarstvo ili održavanje travnjaka, Farmall C je više od svog imena.

Sve je u detaljima

Case IH Farmall C serija traktora su vrijedni, teški, luksuzni traktori s fleksibilnim opcijama za svaku primjenu. Ovi luksuzni pomoćni traktori imaju punu snagu, punu udobnost i pune značajke te su idealni za zahtjevne poslove oko stoke, veće operacije sijena i teške utovarivače.

Farmall agronom case

Trebate pomoć ?

Naš je tim pažljivo odabran zbog razumijevanja vrsti robe, procesa i strasti prema poslu. Bilo da pregledavate našu stranicu ili posjećujete našu trgovinu, uvijek smo voljni podijeliti naše duboko znanje i razumijevanje naših proizvođača i njihovog zanata.

Najčešća pitanja pokrivena su u našim često postavljanim pitanjima. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati nas ispunjavanjem ovog obrasca ili pozivom našem timu za korisničku podršku na 034/246-098.

  Uprava

  Osječka 66a,
  34000 Požega

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak – Petak
  7 – 15h

  Email

  info@agronom.hr

  Pratite nas
  VRH