*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Gnojivo granulirano za travu 5 kg – Plantella

34.99 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 34.99 

Specijalno gnojivo za sve vrste trava

Plantella specijalno gnojivo za sve vrste trava omogućava da trava bude gusta, jednakomjerno zelena i otporna na gaženje.

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SKU: 516541 Kategorije: ,
SHARE

Opis

Mineralno specijalno gnojivo u granulama namijenjeno je gnojenju svih vrsta trava i biljaka koje rastu na travnjaku, ima dugotrajno djelovanje, sadrži sve potrebne hranjive tvari za pravilnu prehranu svih vrsta travnjaka, ukrasnih ili sportskih. Uravnotežen omjer hranjiva omogućava da trava ostane gusta, jednakomjerno zelena i otporna na gaženje.

  • jednostavno i brzo upijanje gnojiva kroz korijenje
  • visok udio dušika u raznim oblicima koji osiguravaju trenutačno i dugotrajno djelovanje gnojiva
  • za veće vrtne travnjake i sportska igrališta
  • mala potrošnja
  • visok udio dušika za zeleni travnjak

Gnojite 2-3 puta godišnje od svibnja do kolovoza. Najbolji rezultati postižu se ako prvi put prihranite početkom svibnja, drugi put sredinom lipnja i treći početkom kolovoza. Kratko rezano, suho travnjak ravnomjerno raspodijeljeno gnojivo, a zatim zalijevano s 10-15 litara vode po m2. 1 kg je dovoljan za 33 m2. Njega travnjaka / košnja: ukrasne travnjake treba kositi u tekućini, po mogućnosti jednom tjedno. U proljeće i jesen kosimo u visinu od cca. 3-4 cm, ljeti oko 5 cm visine. Prije mraza pokosite travnjak u visinu od 4,5 cm. Ne bismo smjeli kositi više od 1/3 travnjaka. Zalijevanje: U sušnim razdobljima travnjak zalijevajte samo svaka 4-6 dana, ali s 10-15 litara vode po m2. NPK: 20–5–5 + MgO: 3

Potaknite rast i ojačajte biljke s našim visokokvalitetnim formulama. Uz Plantellu, vaš vrt će procvjetati u punom sjaju!

Specifications

Brend

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gnojivo granulirano za travu 5 kg – Plantella”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0