*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Husqvarna robotska kosilica Automower 405X

1,826.65 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 2,149.00 
Uštedi 322.35 €

 • Pokrivena površina: 600 m²
 • Maksimalni nagib: 40 %
 • Kontrolirano aplikacijom

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SKU: 519793 Kategorije: , , Oznaka:
SHARE

Opis

Husqvarna robotska kosilica Automower ® 405X – pouzdan model s visokim performansama u X-line seriji, prikladan za manji travnjak.

Kosi komplicirane travnjake do 600 m2, sa sustavnom košnjom prolaza za savršeno pokošene uske prolaze i lako se nosi s padinama s nagibom od 40%. Bezbrižan rad zahvaljujući električnom podešavanju visine košnje, funkciji TargetHeight, zaštiti od smrzavanja i klimatskim mjeračem.

Lako se čisti i ispire crijevom. Kao član naše premium linije X-line, ima Automower® Connect s GPS praćenjem krađe i navigacijom uz GPS kako biste imali kontrolu gdje god se nalazili i X-line dizajnom s LED prednjim svjetlima, prednjim branikom i posebnim poklopcima kotača u boji . Također opremljen FOTA (automatsko bežično ažuriranje firmvera)

 • Automower® kontrola ona pomoću AIM tehnologije – Upravljanje područjem za Automower® omogućuje laku izradu radnih područja s različitim postavkama te privremenih zabranjenih zona. Tako dobivate veću kontrolu nad travnjakom i možete primjenjivati različite rasporede i visine košnje za svako područje ili robotskoj kosilici onemogućiti košnju u odabranim područjima.
 • Automower® Connect aplikacija – Uživajte u praktičnosti daljinskog upravljanja s pametnim telefonom pomoću aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Između ostalog, robotskom kosilicom tvrtke Husqvarna možete upravljati i nadzirati je, mijenjati joj postavke te jednostavno pristupiti informacijama i savjetima za bezbrižno održavanje travnjaka. Dostupno je povezivanje mobilnom mrežom te vezama Wi-Fi i Bluetooth, ovisno o modelu.
 • GPS-navigacija – Navigacija uz GPS pravilnom raspodjelom košnje osigurava potpunu pokrivenost travnjaka. Započinje s izradom karte travnjaka u sustavu, koja obuhvaća i instalacije granične žice i žice za navođenje. Husqvarna Automower® potom prikladno prilagođava obrazac košnje za ostvarenje izvrsnog rezultata košnje.
 • Klimatski timer – Prilagođava vrijeme košnje rastu trave, što znači da Husqvarna Automower® češće kosi u kada trava brže raste. Za vrijeme suhog i sunčanog vremena ili u kasnu jesen kosilica će rjeđe kositi. Time se smanjuje upotreba kosilice i čuva travnjak.
 • Sistematska košnja prolaza – Kosilicu je moguće podesiti na automatsku promjenu obrasca košnje u uskim prolazima: iz nasumične košnje u sustavnu košnju. Time se smanjuje broj okretanja i udaraca do kojih uobičajeno dolazi u uskim prolazima, a onda i opasnost od ostavljanja tragova kotača ili trošenja travnjaka.
 • Husqvarna AIM tehnologija (Automower® inteligentno mapiranje travnjaka) – Husqvarna AIM tehnologija koristi ugrađeni GPS i senzore na vašoj robotskoj kosilici za stvaranje virtualne karte travnjaka, kao i za omogućavanje niza pametnih Automower® značajki. Virtualna karta vidljiva je u aplikaciji Automower® Connect, kao i granične i žice za navođenje. Uz AIM tehnologiju možete koristiti aplikaciju za stvaranje radnih područja s različitim visinama košnje i rasporedom ili zona za zadržavanje za personaliziranu kontrolu zone. Automower® se također može pratiti u stvarnom vremenu putem Automower® Connect aplikacije.
 • Nenadmašna povezanost – Kompatibilnost s Amazon Alexa, Google Home i IFTTT omogućuje praktično glasovno upravljanje i ažuriranja statusa. To vrijedi za sve modele Husqvarna Automower® s mogućnošću povezivanja mobilnom mrežom ili vezom Wi-Fi. Na primjer, možete izdavati glasovne naredbe za pokretanje, zaustavljanje i parkiranje, preuzimati ažuriranja statusa kosilice jednostavnim postavljanjem pitanja glasovnom pomoćniku, upotrebljavati je u rutinama IFTTT te još mnogo toga. S Automower® Connect robotsku kosilicu također možete integrirati u sustav Gardena Smart System i osigurati usklađenost košnje i zalijevanja.
 • Pametna povezivanja s IFTTT – Primijenite pametne veze u aplikaciji Automower® Connect ili izradite vlastite prilagodljive rutine s IFTTT kako biste Automower® još bolje integrirali u svoj pametan dom. Možda kosilicu želite parkirati kada djeca dođu doma iz škole ili kada vremenska prognoza predviđa jaku kišu? Ili je savršeno sinkronizirati s vremenom? Tehnologija IFTTT („If This, Then That“) besplatna je i lako se upotrebljava.
 • GPS zaštita od krađe – Opremljena je s praćenjem uz GPS za određivanje trenutačnog položaja kosilice i smanjenja opasnosti od krađe na minimum. Zahvaljujući obavijestima koje se putem aplikacije Automower Connect® šalju na vaš uređaj uvijek ćete znati gdje se kosilica nalazi.
 • Jednostavno čišćenje i pranje – Vanjske površine i donji dio robotske kosilice lako možete oprati vrtnim crijevom. Odvojivi gornji poklopac i kućište omogućuju čišćenje i lak pristup bilo gdje.
 • Zaštita od mraza – Automatski prekida raspored košnje u uvjetima kada je mraz na travnjaku, što pomaže u zaštiti travnjaka.
 • Automower® X-Line – Husqvarna Automower® X-Line naš je asortiman s najnovijim značajkama, dizajniran za one koji žele vrhunsku robotsku kosilicu. Opremljen paketom značajki X-Line, uključujući Automower® Connect s GPS praćenjem krađe, GPS potpomognutom navigacijom, LED prednjim svjetlima, prednjim gumenim branikom i X-Line dizajnom karoserije.
 • Sekundarna površina košnje – Ako imate dva područja koja nisu povezana prolazom za kosilicu, postavite sekundarno područje. Za izradu sekundarnog područja graničnom žicom trebate oblikovati otok oko tog područja. Kosilicu nakon instalacije ručno premještate između ta dva područja, a kosilica će kositi tijekom odabranog vremena ili do pražnjenja baterije.
 • Ciljana visina za bolju kvalitetu travnjaka – Za bolju kvalitetu travnjaka, ‘TargetHeight’ automatski snižava visinu košnje s MAX na definiranu visinu tijekom razdoblja od 10 dana.
Pokrivena površina600 m²
Tip graniceŽica
Maksimalni nagib granične žice15 %
Maksimalni nagib na radnoj površini40 %
Maksimalno vrijeme aktivnosti10 h
Sistem pretrage za stanicomTrostruka
Slijedi graničnu žicu1
Sistem za punjenjeAutomatski
Težina9,7 kg
Dužina61 cm
Širina45 cm
Visina24 cm
BojaSiva
Percipirana razina buke62 dB(A)
Indeks zaštite (IP kod)IPX5
Vrsta baterijeLi-Ion
Kapacitet akumulatora2 Ah
Struja punjenja1,3 A
Tipično vrijeme košnje sa jednim punjenjem50 min
Tipično vrijeme punjenja60 min
Prosječna mjesečna potrošnja energije pri maksimalnom korištenju5 kWh
Sistem košnje3 okretna noža oštrih poput britve
Visina košnje, maksimalna50 mm
Visina košnje, minimalna20 mm
Širina košnje22 cm
Podešavanje visine košnjeEllektrično
Klizna pločaDa
Smjer dvostrukog rezaDa
TipkovnicaTipkovnica i ekran/Aplikacija
EkranMonoChrome Grafički Display 2,8”
Bežična povezivostBluetooth®, Cellular
Kontrolirano aplikacijomAutomower® Connect
Integracija Pametnog domaDa
Nadogradnja FirmwareaFOTA

Specifications

Brend

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Husqvarna robotska kosilica Automower 405X”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0