*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Ječam Adalina C2 25 kg

14.01 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14.01 

  • Veliko zrno
  • iznimna tolerantnost na virusne bolesti
  • višeredni ječam
  • vrijeme sjetve: od 1. do 20. listopada
  • norma sjetve 200-220 kg
  • sjeme tretirano jednim fungicidom i jednim startnim gnojivom

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SKU: 504787 Kategorije: ,
SHARE

Opis

ADALINA je nova prekretnica u uzgoju ozimog ječma. ADALINA kombinira vrhunske prinose višerednih sorti s kvalitetom zrna dvorednih sorti. ADALINA je ranozreli ječam srednje duljine s najboljom stabilnošću i stabilnošću stabljike.

Ječam sjemenski Adalina C2 predstavlja izuzetnu sortu karakteriziranu velikim zrnom, čineći je poželjnim izborom za proizvođače koji traže visokokvalitetnu sjemensku ječamsku sortu. Ova sorta se ističe i po iznimnoj tolerantnosti na virusne bolesti, pružajući dodatnu sigurnost i otpornost tijekom razvoja usjeva.

Adalina C2 je višeredni ječam, što znači da ima više redova zrna na klasu, čime se dodatno povećava ukupni prinos. Vrijeme sjetve za ovu sortu je od 1. do 20. listopada, što omogućuje proizvođačima optimalno iskorištavanje vremenskih uvjeta za uspješan rast i razvoj.

Norma sjetve od 200-220 kg doprinosi učinkovitoj upotrebi sjemena, pridonoseći ekonomičnom upravljanju resursima. Ukratko, Adalina C2 je sorta ječma koja kombinira veliko zrno, iznimnu tolerantnost na virusne bolesti, višerednost, precizno vrijeme sjetve te optimalnu normu sjetve, čineći je atraktivnom opcijom za proizvođače sjemenskog ječma.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ječam Adalina C2 25 kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0