*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Meki mamac Brodilon 150 g

2.15 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 2.15 

  • Mamac koji se upotrebljava za preventivu i protuepidemijsku deratizaciju
  • Aktivna tvar: Bromadiolon 0,05 g/kg

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SKU: 516852 Kategorije: ,
SHARE

Opis

BRODILON MEKI MAMAC je rodenticid na bazi bromadiolona, izrađen od brašna u malim 8 g vrečicama. Vrlo je učinkovit u suzbijanju svih vrsta štetnih glodavaca, kao što su sivi i crni štakor, te kućni miš. Efikasan je protiv glodavaca koji su otporni na druge vrste rodenticida. Bromadiolon spriječava stvaranje protrombina u krvi što dovodi do unutrašnjeg i vanjskog krvarenja i ugibanja glodavaca kroz nekoliko dana, poslije prvog uzimanja. Gorka tvar dodana u mamac djeluje odbojno za gutanje i učinkovito spriječava hranjenje neciljanih životinja, kao i ljudsku zlouporabu. Gorka neotrovna tvar dodana BRODILON mekom mamcu onemogućuje konzumiranje od strane domaćih životinja, a tako i od djece.

Za suzbijanje štetnih glodavaca:
– kućnog miša (Mus musculus) i drugih vrsta u količini od 1 mamac na 3-5 m².
– sivog štakora (Rattus norvegicus), crnog štakora (Rattus rattus) i drugih vrsta u količini 3-4 mamca na 5-10 m².
Mamci se obnavljaju u razmaku 5 do 7 dana do prestanka uzimanja. Kod veće populacije postavlja se više mamaca na manji razmak na putove kojima se kreću. Nakon završetka akcije treba ukloniti preostale mamce, a tijekom akcije uklanjati uginule glodavce kako bi se spriječila sekundarna otrovanja. Upotreba iz zrakoplova nije dopuštena.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Meki mamac Brodilon 150 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0