*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

PLONVIT UNI PK 14:24 20 l

157.00 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 12.00 

PLONVIT® UNI PK 14:24  je tekuće gnojivo koje sadrži fosfor i kalij (140 g P2O5 i 245 g K2O po litri) u oblicima lako dostupnim biljkama. Primijenjen folijarno u tretmanima folijarnog hranjenja, brzo opskrbljuje biljke fosforom i kalijem.

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SKU: 1 Kategorija:
SHARE

Opis

Primjenom gnojiva PLONVIT ® UNI PK 14:24 intenzivira se rast i razvoj korijenskog sustava, vegetativnih i generativnih dijelova biljaka te pozitivno utječe na parametre kvalitete usjeva.
Gnojivo se preporuča posebno u fazama intenzivnog rasta biljaka, u uvjetima smanjenog usvajanja fosfora i kalija iz tla te u razdobljima povećanih potreba biljaka za ovim hranjivima. Osobito se preporuča u sušnim i niskim temperaturama, kao iu formiranju parametara kvalitete usjeva.

PLONVIT ® UNI PK 14:24 namijenjen je za folijarnu primjenu u obliku vodene otopine. PLONVIT ® UNI PK 14:24 može se koristiti zajedno s drugim agrokemikalijama nakon provedenog testa miješanja. Detaljne preporuke za folijarnu primjenu prikazane su u donjoj tablici.

 

Specifications

Veličina pakiranja

1 l, 10 l, 20 l, 5 l

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PLONVIT UNI PK 14:24 20 l”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0