*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Sjeme povrća blitva Liscia Verde da Taglio – Oranica

0.48 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 0.48 

Biljka oblikuje tanke zelene stabljike i tanko i slatko zelene listove. Počnemo brati vanjsko lišće i to tako da ga otrgnemo ili „odvijemo”. Biljku možemo cijelu rezati na visini 3 do 5 cm jer će se rast nastaviti. Dekorativna je biljka: možemo je držati u cvjetnoj gredici u povrtnjaku ili u velikom dekorativnom loncu na terasi.

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SHARE

Opis

Oranica je brand sjemenskih kartica koji gori strašću prema vrtlarenju. Naša svrha je pružiti Vam sjemenke najviše kvalitete koje će Vaš vrt oživjeti bojama, okusima i mirisima.

Vani je sijemo od travnja do početka srpnja ili rujna, listopada. Na gredici napravimo 2 cm duboke jarke na udaljenosti 30 cm. Na svakih 5 cm stavimo jedno sjeme te ga pokrijemo slojem zemlje. Kasnije biljke prorijedimo na udaljenosti 30 do 40 cm.

Mrkva, grah, rotkvica i salata.

Biljka je koja ne traži puno: najviše voli sunce, ali će dobro rasti i u polusjeni. Najbolje raste na dubokom, humusnom i vlažnom tlu (vlaga). Prije sjetve gredicu gnojimo kompostom ili organskim gnojivom.

Otkrijte bogatstvo prirode s Oranica sjemenskim karticama. Naša paleta uključuje sjeme rajčice, kelja, mrkve, blitva i još mnoge druge sorte povrća

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sjeme povrća blitva Liscia Verde da Taglio – Oranica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0