*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Xiaomi Robot Vacuum S10 – Pametni robotski usisavač

199.00 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 199.00 

Xiaomi Robot Vacuum S10 precizno planira i ocrtava mapu, detektira okruženje te planski usisava zahvaljujući LDS navigaciji i senzorima! Uređaj dolazi uz snažnu usisnu snagu od 4000 Pa, može prati u tri razine te istovremeno usisavati i čistiti u dva pravca. Dolazi s 3200 mah baterijom koja može čistiti do 130 minuta s jednim punjenjem.

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SKU: 532597 Kategorije: ,
SHARE

Opis

Xiaomi Robot Vacuum S10 – Pametni robotski usisavač

Xiaomi Robot Vacuum S10 robotski usisavač dolazi uz LDS navigaciju koja precizno i inteligentno detektira okruženje, planira i ocrtava mapu te planski usisava. Uređaj može skenirati u 360 stupnjeva i brzo identificirati i kreirati mapu kuće, a domet skeniranja ide i do 8 metara. Prilagodite čišćenje svojim potrebama i željama – spajanjem na aplikaciju može precizno skenirati i prilagoditi čišćenje za maksimalnu učinkovitost! U aplikaciji možete odvojiti različite dijelove kuće ili prostorije, mapirati više katova ili prostorija te odrediti područje koje želite čistiti ili zadati virtualni zid kako uređaj ne bi išao u druge dijelove kuće. Xiaomi Robot Vacuum S10 dolazi uz 4000 Pa snažnu usisnu snagu gdje ovisno o načinu rada može usisati razne čestice. Uređaj dolazi s 2-u-1 spremnikom za prašinu i vodu tako da istovremeno može i usisavati i prati pod. Pranje je kontrolirano, odnosno uređaj ispušta vodu jednako i postepeno kako ne bi došlo do natapanja poda.

Ovisno o materijalu poda, uređaj može prati u tri razine, a čišćenje može biti u dva pravca, odnosno u obliku slova S i Y. Uređaj čisti u obliku slova S kako bi čišćenje bilo efikasnije i detaljnije, a u Y obliku simulira ručno čišćenje s lijeva na desno kako bi se učinkovito obrisale sve mrlje s poda! Uređaj dolazi i s 3200 mAh velikom baterijom koja u standardnom modu može čistiti i do 130 minuta! Uređaj ima nekoliko senzora koji mu pomažu da se manje sudara i zapinje od namještaj ili prepreke. Senzori mu pomažu detektirati objekt ili zid, prepoznati padinu te prepoznati kutove kako bi prilagodio čišćenje. Prijavom u aplikaciju Mi Home možete pratiti tijek čišćenja, odabrati razne načine čišćenja, planirati i odrediti vrijeme čišćenja te razne druge mogućnosti. Uređaj dolazi uz TÜV Rheinland certifikat za cyber zaštitu i zaštitu privatnosti korisnika.

Usisna Snaga4000 Pa
Kapacitet Baterije3200 MAh
Višestruko MapiranjeDa
Mogućnost Penjanja20 Mm
Način ČišćenjaČisti I Briši, Brisanje, Dvostruko Čišćenje
Kapacitet Spremnika Za Vodu170 ML
Kapacitet Spremnika Za Prašinu300 ML
Automatsko Punjenje I Nastavak ČišćenjaDa
Stanica Za SamopražnjenjeNe
MogućnostiUključi/Isključi,Prepoznavanje Sobe, Virualni Zid, Čišćenje Po Zonama, Karte Za Više Katova, Zig-Zag I Y Stil Čišćenja, 3 Različite Postavke Za Vodu
BojaBijela
Dimenzije350 X 94.5 Mm
Masa3.6 Kg
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Robot Vacuum S10 – Pametni robotski usisavač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0