*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

Sjeme povrća grah niski Berggold 100 g – Oranica

1.39 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1.39 

Niski grah za žute okrugle mahune. Dozrijeva oko 60 dana nakon sjetve.

Dostava od 3 do 7 radnih dana

SHARE

Opis

Oranica je brand sjemenskih kartica koji gori strašću prema vrtlarenju. Naša svrha je pružiti Vam sjemenke najviše kvalitete koje će Vaš vrt oživjeti bojama, okusima i mirisima.

Kad se tlo dovoljno zagrije, grah se sije na dubinu od 3-4 cm u redove (na razmak 7 cm u redu, 35 cm između redova) ili u gnijezdima (ukupno pet sjemenki na razmaku od 35 cm u redu i 35 cm između redova). Prije sjetve zrnje namočite u vodi ili čaju od kamilice. Nakon sjetve gredica se zalije.

Rajčica, krastavci, kupus, korabica, salata, celer, cikla, čubar.

Tijekom rasta biljku jednom ili dva puta zagrnemo, a kada počne cvjetati, za vrijeme suše, moramo obilno zalijevati. Za grah je dovoljna osnovna gnojidba pa tokom rasta ne gnojimo. Po potrebi okopavamo toliko da korov graha ne preraste. Grah za mahune najbolje je brati dok je još mlad, kad je sjeme manje od 1 cm – ako je prelomite, prijelom je žut i sočan. Ako se mahune bere redovito, potičemo stvaranje novih cvjetova i mahuna.

 

Započnite svoje vrtlarsko putovanje s Oranicom danas i doživite čaroliju vlastitog vrta.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sjeme povrća grah niski Berggold 100 g – Oranica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pratite nas
VRH

Košarica 0