*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

SJEMENSKA PROIZVODNJA

Stalnim rastom broja kooperanata i površina pod ugovorenom proizvodnjom te povećanjem broja maloprodaja, a s ciljem što kvalitetnije i sigurnije opskrbe naših partnera u Agronomu smo 2010., odlučili pokrenuti vlastitu sjemensku proizvodnju sjemenske pšenice i soje.

Sjemenski materijal proizvodimo u suradnji sa renomiranim stranim selekcijskim kućama Saatbau Linz.

U suradnji sa našim kooperantima i sjemenskim kućama dogovaramo proizvodnju samo najstabilnijeg i najkvalitetnijeg sortimenta kako bi osigurali što stabilnije prinose i kvalitetu u merkantilnoj proizvodnji, te ujedno omogućili našim kooperantima da nabave sjemenski materijal koji žele.

SG EIDER soja

Trebate pomoć ?

Naš je tim pažljivo odabran zbog razumijevanja vrsti robe, procesa i strasti prema poslu. Bilo da pregledavate našu stranicu ili posjećujete našu trgovinu, uvijek smo voljni podijeliti naše duboko znanje i razumijevanje naših proizvođača i njihovog zanata.

Najčešća pitanja pokrivena su u našim često postavljanim pitanjima. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati nas ispunjavanjem ovog obrasca ili pozivom našem timu za korisničku podršku na 034/246-098.

  Uprava

  Industrijska 47,
  34000 Požega

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak – Petak
  7 – 15h

  Telefon

  034 246 098

  Email

  info@agronom.hr

  Pratite nas
  VRH
  Košarica 0